ADIYAMAN / KAHTA - Atatürk İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

Adıyaman İl merkezinde il geneli tüm okulların katılımıyla  düzenlenen Akıl ve Zeka oyunları Mangala yarışmasında okulumuz öğrencileri İlknur EREN il 2. Nursena KISA il 3. olmuştur.Öğrencilerimizi ve danışman öğretmenimiz Muhammed ALTINCI 'yı tebrik ediyoruz.

Şbt

Okulumuzun Judo takımı sporcularından Mehmet ÇEVİK 34 kİloda,Beyza EREN 44 Kiloda,Gülbeniz İZCİ 48 kiloda , Mervenur BOZAN 36 kiloda 19-20 Şubat tarihlerinde Elazığ'da yapılan bölge finallerinde rakiplerini eleyerek bölgemizi Türkiye Şampiyonluğu finallerinde temsil etme hakkı kazandılar.Öğrencilerimizi ve emeği geçen tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz.

Kas

Okulumuzdaki kız  öğrenciler, ''HAYDİ ÇOCUKLAR NAMAZA'' etkinliği kapsamında Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Sakine YILDIRIM koordinatörlüğünde mahallemiz Şehitler Camisinde Cuma namazına katıldılar. Desteklerinden ötürü İlçe Müftümüz Rıfat ÇEVİK ve camideki din görevlilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Öğrencilerimiz okulumuzda başlattığımız OKU-YORUM projesi dahilinde Mart ayı kitaplarını okuyup müzakere ettiler.Öğrencilerimizi ve emeği geçen tüm öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Şbt

"Oku-Yorum" Okuma Kültürünün Geliştirilmesi Projesi okulumuzda hayata geçirilmektedir

Şbt

Okulumuz öğretmen ve personeli beraber ''Bir Ağaç da Sen Dik.''sloganı adı altında ağaç dikme etkinliği düzenledik.

Ara

Okulumuz, Bakanlığımız tarafından yapılan denetimler sonucu ''Okulum Temiz Belgesi'' almaya hak kazanmıştır.

Ara

İlke,vizyon ve misyonumuzu özetleyen okul  logomuzu oluşturduk.

Kas

ÖNDER'in katkılarıyla kısa adı KİMDER olan Kahta İmamhatipliler Derneği tarafından okulumuzda 5. 6. 7. ve 8. sınıflara yönelik yardımcı kaynak kitap dağıtımı gerçekleştirildi.

Kas

Ara tatil döneminde öğretmenlerimizle beraber seminer kapsamında ilçemizin doğa harikası mekanlarından Atatürk barajı sahilinde kahvaltı eşliğinde doğa gezisi düzenledik.